Kezdőlap » A legtöbb fejfájást okozó területek a vállalkozásod online megjelenésében, és a megoldás mindezekre

A legtöbb fejfájást okozó területek a vállalkozásod online megjelenésében, és a megoldás mindezekre

Tudom, hogy vállalkozóként nagyon is tisztában vagy vele, hogy az internet segítségével mekkora lehetőségek nyíltak meg számodra, a terméked, szolgáltatásod népszerűsítésére és értékesítésére.

Eddig rendben is volnánk. De hogyan tudod kézben tartani a napi feladataid mellett például a marketingstratégiád kialakítását és a weboldalad, webáruházad felépítését, vagyis a vállalkozásod teljes online megjelenésének kivitelezését?

Lehetséges válasz: rengeteg lehetőséged van ma már arra, hogy szakértő támogatáshoz juss. És pont ez a legveszélyesebb eset, ugyanis sok esetben nem azt a megoldást kapod, ami hosszú távon valódi segítséget jelent… (De erre még később visszatérünk.)

Ebben a cikkben összeszedtem neked a legfőbb kihívásokat, ami a vállalkozók legalább 80%-ánál felmerül, ha az online megjelenésükről van szó. Ezekre lehet megoldás egy online megjelenés specialistájának munkája.

Miért pont online megjelenés specialistája?

Mert így fogalmaznám meg egy online megjelenés specialistájának a munkáját: kreatív és technikai terület egyszerre.

Ez nem takar mást, mint a weboldalak, webáruházak készítését, felújítását, stratégiai alapokra helyezve, a kapcsolódó technikai beállítások (például hirdetéseknél) kivitelezésével.

Erre pontosan azért van szükséged, hogy elkerüld azokat a fájdalmas csalódásokat, mint amikor saját magad építed a weboldalad és egy aprónak tűnő technikai hiba miatt leáll a teljes weboldalad, vagy rosszabb esetben a teljes webáruházad. Vagy éppen amikor elkészíted az oldalad, áruházad, de semmi sem történik, nincs érdeklődő, vásárló, mert az online megjelenéseddel még sincs minden rendben.

Nézzük tovább a leggyakoribb problémákat ezen a területen.

Az online megjelenés technikai megvalósításának leggyakoribb problémái vállalkozásokban

  • Első körben a legbosszantóbb problémák közé tartozik az ügyfeleim visszajelzései alapján az online hirdetések beállítása, indítása és kezelése. Ez valóban egy folyamatosan változó terület, ahol szinte napi szinten jelennek meg új lehetőségek.
  • Majd a weboldalak kialakítása, kezelése és karbantartása jelenti a következő nagy gondot. Itt bizony szükség van jókora technikai affinitásra, egy adag szépérzékre például a színek, betűtípusok kiválasztásánál. Azt is fontos tudnod, hogy a weboldalad akkor teljes, ha a felépítésén túl bizonyos kötelező oldalak is szerepelnek rajta (például adatkezelési tájékoztató, impresszum).
  • Maga a Facebook üzleti oldalak beállítása és kezelése is sokszor rengeteg fejtörést okoz az ügyfeleim, érdeklődőim számára. Itt is akad jópár fontos beállítás, amire érdemes odafigyelni.
  • A hírlevelek elkészítése és beállítása is sokszor bosszantó terület a vélemények alapján. Bizony könnyű elveszni a hírlevélküldő rendszerek beállításaiban, mert az e-mail marketing sem csak abból áll, hogy listát építünk, hanem például jól beállított, időzített hírleveleket küldünk a feliratkozóinknak.

Legvégül de nem utolsó sorban a  webáruház kialakítása és kezelése is nehézségként merül fel sok vállalkozó számára. Sokak nincsenek tisztában vele például, hogy a a számlázással vagy bankkártyás fizetéssel kapcsolatban milyen további programokat lehet hozzá kapcsolni és hogyan.

Miben kérj segítséget?

A fent felsorolt területek közül, ami neked a legnagyobb fejtörést okozza, mindenképp kérj szakmai útmutatást. Enélkül ugyanis fennáll annak a veszélye, hogy nem fog működni, vagy nem úgy fog működni a webáruházad, weboldalad, hírlevelezésed vagy éppen a hirdetéseid, ahogy te elképzelted.

Ezek a „kis” dolgok pedig, ha összeadod, sokkal nagyobb költséget rónak a vállalkozásodra, nem beszélve a feleslegesen belefektetett idődről, és idegeskedésről, mintha profi segítséget kérnél.

A Sikerösvény, azaz én, pontosan ebben adok segítséget Neked Vállalkozónak: útmutatást, gyakorlati megvalósítást.

Hogyan segítek Neked?

Kattints és beszéljünk 30 percben, kötelezettségektől mentesen a te vállalkozásod online megjelenéséről, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást vehesd kézhez, garantáltan!

A teljes online megjelenésed kivitelezésében – stratégiában, technikai megvalósításban – kapsz gyakorlati támogatást, egy gyakorlott, naprakész specialistától.

valoczi-karoly-online-marketing-szakerto

A megoldást kínálom neked az „online marketing tengerében”. Segítségemmel vállalkozóként az összes online marketing feladatod megoldott lesz! Ezek a feladatok garantáltan szakszerűen, időre elkészülnek: a weboldal kialakításán keresztül, egészen a profitot termelő értékesítési folyamatokig. Támogatásommal a vállalkozásod gördülékenyebbé és növekvővé válik, egyre több profitot termelve. Megszűnnek a felhalmozódó megoldatlan feladataid, és ezek által okozott stressz, így a munka és a magánéleted egyensúlyba kerül.

Válóczi Károly – az online megjelenés specialistája