Kezdőlap » Bemutatkozik a Sikerösvény! Ki támogatja a vállalkozásod hatékony online megjelenését?

Bemutatkozik a Sikerösvény! Ki támogatja a vállalkozásod hatékony online megjelenését?

Hogyan épüljön fel a weboldalam? Hogyan álljon össze a webáruházam? És az online rendszereim, hirdetések, hírlevelek?

Tudom, hogy vállalkozóként ezek a technikai feladatokkal kapcsolatos kihívások gyakran felmerülnek benned is. Válóczi Károly vagyok az online megjelenés specialistája. Munkám során a kreatív és technikai szemléletet ötvözöm, hogy a vállalkozások online megjelenése valóban célravezető és eredményt hozó legyen. (Ha most még nem teljesen tiszta a számodra, mi is pontosan az online megjelenés, csak olvass tovább!)

A műszaki főiskola elvégzése után az építőanyag kereskedelemben dolgoztam, mint értékesítő, közel tizenhét évig. Az értékesítés mellett marketing feladatokat is végeztem. Ebben az időben még azt gondoltam, hogy a marketing, a hirdetések, mind-mind felesleges pénzkidobás és semmi haszna nincs, egyszerűen csak zavaróak.

Alig telt el néhány év és mindez teljesen megváltozott. Tudható rólam, hogy a kreativitás, kézműves tárgyak készítése a kedvenc szabadidős tevékenységem a mindennapokban. Hamar jött a következő gondolat, hogy ezeket a kézzel készített ajándékokat mi lenne ha értékesíteném, így másoknak örömet okozva és nem mellesleg mindezek mellet egy kis pénzt is keresve. Elhatároztam, hogy létrehozok egy “igazi” weboldalt, és oda fogom kitenni őket. Utánajártam, és megismerkedtem a WordPress weboldal „motorral”. Hamar el is sajátítottam a kezelését, megtanultam vele weboldalt készíteni, mivel a számítástechnika mindig is érdekelt.

Ahogyan felépítettem a weboldalt, rájöttem arra, hogy a honlap mellől valami még hiányzik. Attól, hogy van egy weboldalam, még senki sem fogja tudni, hogy létezik is.

Ezen a ponton beugrott: ide bizony marketing kell – nem tudom kikerülni ezt a témát.

A kezembe került marketinges könyv elolvasása után gondoltam egyet, és jelentkeztem a pécsi egyetem marketing mesterképzés szakára. Különösen az online marketing területe fogott meg. Két évvel később pedig kézhez vettem a marketing-közgazdász diplomámat.

Azóta minden nap az online marketinggel foglalkozom, és számos magyar vállalkozót segítek abban, hogy a vállalkozásuk az interneten is eredményesen működhessen, a megfelelő online megjelenéssel karöltve.

 

A vállalkozásod legfontosabb eleme az online térben: az online megjelenés

Mit is jelent pontosan az online megjelenés?

Az online megjelenés magában foglalja a weboldalad, webáruházad technikai felépítését és vizuális megjelenését. (Emlékszel, a kreatív és technikai szemléletet is figyelembe veszem a munkámnál J ) Ezen kívül a megfelelő stratégiát, ami a vevőszerzést takarja. Ugyanis nem elég, ha van egy szép weboldalad, áruházad. Szükséges a megfelelő érdeklődőket és vevőket odairányítani. Ehhez pedig nekik tudniuk kell, hogy a vállalkozásod létezik.

Szóval a weboldalad, webáruházad ma már sokkal több, mint a “virtuális névjegykártyád“. Távolabbról nézbe bizony az a feladatuk, hogy a vállalkozásodat az értékesítésben támogassa az online térbem, mert mit sem ér a szépség, ha nincs haszna a honlapodnak, nem jók a technikai beállítások, nem lehet hírlevélre feliratkozni vagy ingyenes anyagot letölteni, vagy akár vásárolni.

Ezek a beállítások, vagy akár a stratégiai tervezés, hírlevél- és hirdetési beállítások, a kretív és technikai oldalukat tekintve is időigényesek és szakértő kezet igényelnek. Nem utolsósorban pedig egy folyamatosan változó területről beszélünk.

Pontosan ezt a terhet tudom levenni a válladról, hogy te a legfontosabb feladataiddal foglalkozhass, miközben a vállalkozásod online megjelenése biztos lábakon áll.

 

Kattints és beszéljünk 30 percben, kötelezettségektől mentesen a te vállalkozásod online megjelenéséről, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást vehesd kézhez, garantáltan!

A teljes online megjelenésed kivitelezésében – stratégiában, technikai megvalósításban – kapsz gyakorlati támogatást, egy gyakorlott, naprakész specialistától.

valoczi-karoly-online-marketing-szakerto

A megoldást kínálom neked az „online marketing tengerében”. Segítségemmel vállalkozóként az összes online marketing feladatod megoldott lesz! Ezek a feladatok garantáltan szakszerűen, időre elkészülnek: a weboldal kialakításán keresztül, egészen a profitot termelő értékesítési folyamatokig. Támogatásommal a vállalkozásod gördülékenyebbé és növekvővé válik, egyre több profitot termelve. Megszűnnek a felhalmozódó megoldatlan feladataid, és ezek által okozott stressz, így a munka és a magánéleted egyensúlyba kerül.

Válóczi Károly – az online megjelenés specialistája