Kezdőlap » Saját honlap, webáruház vállalkozóként? WordPress: az egyik legkedveltebb és legegyszerűbb megoldás

Saját honlap, webáruház vállalkozóként? WordPress: az egyik legkedveltebb és legegyszerűbb megoldás

Vállalkozásod online megjelenésének alapja ma már a megfelelő honlap. Ez a legideálisabb esetben egy olyan weboldal, ami NEM a vállalkozásod „névjegykártyája”. Magyarul nem egy csili-vili, szép(nek tűnő), de semmi haszna oldal, hanem olyan weboldal, ami a vállalkozásodat valóban támogatja. Megfelelően képviseli azt és a vevőszerzésben, értékesítésben is segíti. (Ezt a megfelelő technikai és tartalmi felépítéssel éred el, amihez mindenképpen ajánlom a szakértői segítség igénybevételét!)

Rengeteg megoldás létezik a honlapokkal kapcsolatban is, az egyedi programozástól az ingyenes rendszerekig. Mielőtt úgy éreznéd, hogy elveszel a részletekben, ismerd meg az egyik legkedveltebb, ráadásul bizonyos mértékig ingyenes megoldást, a WordPresst!

 

Mi is pontosan a WordPress?

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer, ami eredetileg „blogmotorként” indult.

Mivel folyamatosan fejlesztik, ezért már egészen sokoldalúvá vált a program, így használhatod:

  • Blogolásra
  • Saját, személyes weboldal létrehozására
  • Céges honlap létrehozására
  • Webáruház kialakítására, üzemeltetésére

Nagyon röviden egy tárhelyre telepíthető rendszerről van szó, ami különböző fájlokból és adatbázisból áll. A WordPress segítségével szerkeszthető és összeállítható maga a honlap, illetve a program működteti is a háttérben az oldalt. A letöltése és a használata ingyenes és egyszerű. További nagy előnye, hogy magyarul is elérhető a felület, és nem igényel feltétlenül programozói szaktudást az összeállítása, szerkesztése.

Az ügyfeleimnek és a hozzám fordulóknak is ajánlom a használatát. Én is a WordPresst részesítem előnyben, mert egy stabilan működő, sokféle módon felhasználható „motor”.

 

Mire használhatod a WordPresst vállalkozóként?

Ahhoz, hogy egy jól működő céges weboldalad legyen, óriási segítséget nyújt a WordPress. Teljes mértékben személyre szabható különböző sablonokkal (a megjelenésért felelősek) és további bővítményekkel (pluginok, kiegészítők).

A honlapod felépítésén és szerkesztésén túl egy könnyen keresőoptimalizálható rendszerről beszélünk. Ennek nagy előnye, hogy a kész weboldalad jó helyre tud kerülni a keresőmotorok (pl. Google) találatai között, így több érdeklődőd talál meg.

Ezen kívül, webáruház készítésére és működtetésére is kiválóan alkalmas a rendszer. Sok webáruházas ügyfelem használja sikerrel, elégedetten a WordPresst.

 

Kattints és beszéljünk 30 percben, kötelezettségektől mentesen a te vállalkozásod online megjelenéséről, hogy a lehető leghatékonyabb megoldást vehesd kézhez, garantáltan!

A teljes online megjelenésed kivitelezésében – stratégiában, technikai megvalósításban – kapsz gyakorlati támogatást, egy gyakorlott, naprakész specialistától.

valoczi-karoly-online-marketing-szakerto

A megoldást kínálom neked az „online marketing tengerében”. Segítségemmel vállalkozóként az összes online marketing feladatod megoldott lesz! Ezek a feladatok garantáltan szakszerűen, időre elkészülnek: a weboldal kialakításán keresztül, egészen a profitot termelő értékesítési folyamatokig. Támogatásommal a vállalkozásod gördülékenyebbé és növekvővé válik, egyre több profitot termelve. Megszűnnek a felhalmozódó megoldatlan feladataid, és ezek által okozott stressz, így a munka és a magánéleted egyensúlyba kerül.

Válóczi Károly – az online megjelenés specialistája